Heilovali v reštaurácií.Ryby lovili v čase zákazu lovu.Z mikrovlnky ukradol peniaze a zatvoril teplú vodu.

06.06.2011 Celý región

Heilovali v reštaurácií.
Stropkovskí policajti v uplynulých dňoch obvinili z prečinu podpory a propagácie skupín smerujúcich k potláčaniu základných práv a slobôd a prečinu hanobenia národa, rasy a presvedčenia 21 ročnú ženu zo Stropkova.
Obvinená žena 14.4.2011 vo večerných hodinách v jednej zo stropkovských reštaurácií pred prítomnými návštevníkmi predpažila pravú ruku s otvorenou dlaňou do výšky očí. Zároveň s tým kričala nacistický pozdrav "Sieg Heil" a hanlivé výroky "cigáni do plynu", "dobrý cigán, mŕtvy cigán". Polícia mladú Stropkovčanku stíha na slobode
 
Z prečinu podpory a propagácie skupín smerujúcich k potláčaniu základných práv a slobôd obvinili stropkovskí policajti aj 31 ročného Stropkovčana. V jednej zo stropkovských reštaurácií obvinený predpažil do výšky očí pred prítomnými hosťami pravú ruku s otvorenou dlaňou a zakričal nacistický pozdrav "Sieg Heil". Ku skutku došlo 5.2.2011 vo večerných hodinách. Obvinený muž je stíhaný na slobode.

Ryby lovili v čase zákazu lovu.
Policajti z Turan n/Ondavou obvinili včera z prečinu pytliactva dvoch mužov zo Stropkova a jedného z obce Šandal, okr. Stropkov.

Obvinení muži v noci zo soboty na nedeľu lovili ryby na vodnej nádrži Domaša časť Petejovce. V čase o 2:30 h boli kontrolovaní policajnou hliadkou, pričom bolo zistené, že na lov majú platné povolenie avšak lov vykonávajú počas individuálnej ochrany rýb mimo stanoveného denného času lovu rýb. V mesiaci jún je denný čas lovu rýb ustanovený od 4:00 h do 24:00 h. Všetci traja obvinení sú políciou stíhaní na slobode.
 
Z mikrovlnky ukradol peniaze a zatvoril teplú vodu.
Na policajnú linku 158 oznámil včera dopoludnia 26 ročný muž krádež peňazí z domu vo Vranove n/Topľou. 

Doposiaľ neznámy páchateľ v presne nezistenom čase prekonal oplotenie dvora rodinného domu a následne sa bez poškodenia uzatvorených okien a dverí dostal do samotného domu. Odtiaľ z písacieho stola v jednej z izieb ukradol platobnú kartu a 20.- € a v kuchyni z mikrovlnej rúry ďalších 80.- €. Okrem toho ukradol z domu aj zväzok kľúčov. Nakoniec prešiel do suterénu, kde uzatvoril ventil potrubia s teplou vodou. Oznamovateľovi krádeže vznikla celková škoda 115.- €. Prípad vyšetrujú vranovskí policajti ako prečin krádeže a prečin porušovania domovej slobody.

 

 
 

Vyberte región